Yuran Keahlian Shaklee: Berapa Ringgit Sebenarnya?

2 3 hari ni, asyik kene tanya dengan member yang ingin jadi ahli Shaklee “berapa sebenarnya yuran ni? Ada yang kata RM65, ada yang kata Rm75, ada yang kata RM85, lagi best ada yang kata FREE“. Ini bukan kali pertama kene tanya. Dah banyak kali orang tanya. Alhamdulillah tak lagi jemu menjawab 😉


Jadi,
entry hari ini khas hanya untuk menjawab tentang yuran menjadi ahli
Shaklee sahaja. Hujung entri , anda akan ketahui yuran sebenar Shaklee
ni.

1. RM65
– Inilah yuran sebenarnya nak jadi ahli Shaklee. Hanya RM65. Tak ada
tamat tempoh ok!!. Kalau pergi ke Shaklee branch, ni lah yuran yang
perlu dibayar.
2. ++ Kos penghantaran
–  Ha, ini lah menyebabkan yuran nak jadi ahli Shaklee , samada RM75
atau RM85. Sebabnya, sekiranya anda mendaftar secara online, dan
penghantaran memberkit (dan produk) dari Semenanjung Malaysia, anda kena
tambah RM10 sebagai kos penghantaran (jumlah total RM75), manakala RM20
ke Sabah Sarawak (jumlah total RM85)
image
3. FREE a.k.a PERCUMA
– Yang ni pun memang betul. Ada caranya. Setiap produk Shaklee ada
point tertentu. Contohnya ESP 39 point, Alfalfa kecil 13 point, Vivix
118point.. Sekiranya anda membuat pembelian produk sebanyak 200POINTS
(lebih kurang RM700 – RM800), anda layak mendapat keahliaan Shaklee
secara percuma. yer, PERCUMA.. Contohnya anda beli satu set ibu premium
(mengandungi Alfalfa besar,  ESP, B-complex, Sustain Released Vit C,
Vitalea, zinc, omega, performance drink dan ostematrix), dah dapat 203
points. Atau anda juga boleh juga berkongsi dengan kawan atau ahli
keluarga sehingga terkumpul 200 points.
Jadi, yuran jadi ahli Shaklee RM65, RM75, RM85 mahupun PERCUMA semua tu betul..
Jadi, mana satu anda nak pilih? Nak bayar ke nak free? (Free registration tu sah-sah boleh dapat bonus lagi bulan depan 😉
Anda boleh hubungi saya untuk join group terbesar kami sekiranya anda menjadi ahli Shaklee bersama kami..
pengedar shaklee sarawak

Leave a Reply