[TESTIMONI] Turun 5.5kg Dengan Wajib Makan 6 Kali Sehari

Kalau semata-mata nak diet, meaning tak perlu makan, pendek kata posa je memanjang, mungkin anda boleh turun berat dengan cepat. Tapi, kalau tak jaga, memang akan naik pun dengan pantas jugak. Itu yang saya hadapi sebelum ni. Tapi kini tidak lagi. ;). Jom ikuti tesimoni saya sendiri ni. 
Masa bulan puasa tahun lepas, 2015, saya turun hampir 10kg. Seronoklah. Memang saya buat detoks jugak, tanpa ilmu. Setiap malam saya minum lemon dan ambil 3 biji Omega Guard Shaklee (serius ni terbaik kalau nak burn fat lama dengan pantas. Ada 2 benda saya tak jaga. Saya kurang pengambilan air dan tak bersenam. Akhirnya, lepas je rasa, sampailah awal bulan Mei 2016 ni, berat saya naik mencecah 11kg. Hebat kan?? Hahha.. Pandai sangat punya pasal.

Program Detok Berjemaah

Tapi awal bulan mei ni jugak, saya ikut kawan saya, Khadeejah Hasmad dan Naimah serta beberapa kawan lain buat detoks selama 2 minggu selama berjemaah, dengan penjagaan makanan tanpa gula, dan kurang garam, senaman dan pengambilan air yang cukup (baca sini untuk cara mudah habiskan 3L sehari). Tak lupa jugak supplement Shaklee yang saya ambil masa ni untuk detoks adalah alfalfa (detoks seluruh badan) dan herblax (detoks usus). 
Hari-hari kitorang report apa kita makan dan minum, senaman dah buat ke belum. Seminggu sekali kitorang akan timbang. 
Dan, tadaaaaaa!!!! Inilah hasilnya 🙂
Berat Tak Naik Walaupun Selalu Tipu
Sekarang dah 2 minggu habis program detoks ni. Alhamdulillah, berat masih maintain, walaupun saya selalu cheat. Hehe. Cuma saya tetap jaga no sugar, less salt. Pengambilan air kene jaga. 
Makan, makanlah apa pun, cuma saya elak makanan berproses. Kat rumah ni dah takde dah hotdog, nugget bagai.
 Nugget pun saya dah buat sendiri. Sedap lagi. Resipi ada kat sini.

Set Detoks Shaklee

Untuk menambahkan lagi detoks, saya mengambil set detoks Shaklee. Walaupun ianya terdiri daripada 3 supplement, tapi saya try 2 je dulu dalam 2 minggu tu, alfalfa dan herblax. 

Alfalfa ni tujuannya detoks satu badan, manakala herblax pula detok usus.

Semua ni ada jadual makannya tersendiri.

Kesannya, pagi-pagi anda pasti menikmati pembuangan toksin yang amat berkesan di dalam tandas. Dan badan mula akan berasa ringan dan nyaman.

Tak caya? Cubalah try. 3 produk ni hanya RM240.00 termasuk penghantaran. 



Jom Detoks Bersama Sithy



Oleh sebab kejayaan menurunkan berat badan melalui detoks ni, maka kami yang dah buat secara berjemaah sesi lepas, sekarang ingin berkongsi pulak dengan anda yang ingin mencuba. Untuk yang berminat mengikuti program Slim Raya 2016 bersama saya, details semua ada dalam poster di bawah. Kami akan guide anda bersama-sama sehingga kita semua berjaya.

Betul, buat secara berjemaah, lagi anda akan buat betul-betul.

Jomlah join sekali.

Fee yang dikenakan itu berpatutan dengan supplement dan plan yang kami aturkan.

Insyaallah kami akan pastikan kejayaan anda bersama-sama!!

Untuk pertanyaan mengenai set detoks, bolehlah hubungi saya di nombor di bawah.

Leave a Reply