Saya Pengedar Shaklee Kuching – 012 8879897

Alhamdulillah, semalam selesai order pesanan customer. Panjang list kali ni. Sebab kebanyakan nak buat COD. 

Ada set ibu berpantang, set detoks, set kecantikan. Belom lagi yang loose. Herbal blend ni pun banyak permintaan. Yang lagi best nya, dapat order 3 shaker Shaklee yang baru. Rubbermaid tu. Asal harga RM30, ni sepecial sikit, RM20 je. Tapi syarat kene cukup 100 point. 

Image result for shaker shaklee
Yang lagi best, beg jute merah ni ah. Pergh, menangis tunggu encik Gdex datang ni. Jute bag ni khas untuk promosi Women’s Health yang akan habis hujung bulan ni.
Image result for jute bag shaklee

Insyaallah esok datang. Biasa ambik masa 2 hari untuk ke Sabah Sarawak. Maka bizilah nak pergi hantar dan buat pengeposan. Selebihnya, kita buat stok di tangan. So, kalau geng-geng Kuching nak beli, senang sikit. Semua ready in hand. 

Nanti saya listkan apa stok yang tinggal in hand untuk anda grab cepat-cepat k.

So, buat sesiapa nak order produk Shaklee yang pelbagai tu, boleh call je saya di 012-8879897. Saya cover area Petra Jaya, bandar Kuching dan Samarahan. Yang area lain, jangan risau, Pos Laju dan Gdex kan ada?
Buat masa sekarang, kita tunggu dulu abang Gdex datang. Tapi nak wat order, boleh je. Nanti sampai je, saya hantarkan terus ke rumah.
Sithy
012-8879897
https://www.facebook.com/jieyah

Leave a Reply