5 Sebab Kenapa Perlu Jadi Ahli Shaklee Jika Anda Peminat Tegar Shaklee

Ada customer Shaklee, yang memang setiap bulan memang akan beli produk Shaklee untuk kegunaan keluarga, tapi memang tak nak join Shaklee sebab takut disuruh buat bisnes Shaklee. Tapi, sebenarnya, anda tak perlu pun buat bisnes. Jadi ahli hanya untuk dapatkan beberapa kelebihan ini. 

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Jom baca, 5 kelebihan menjadi ahli Shaklee di bawah kumpulan besar saya 

Kelebihan #1 Beli Produk Dengan Harga Ahli

Seperti biasalah, macam keahlian mana-mana pasaraya pun, setiap ahli mempunyai kelebihan untuk mendapatkan harga lebih murah dari harga bukan ahli. Di dalam Shaklee, setiap ahli Shaklee mempunyai kelebihan untuk membeli produk Shaklee dengan penjimatan 15-20% dari harga sebenar. Best kan?

Kelebihan #2 Kumpul Point 

Setiap barangan Shaklee ada ponit tersendiri dan anda boleh kumpul untuk setiap pembelian. 
Makin banyak anda beli, semakin gemuklah point anda. Anda boleh ajak ahli keluarga lain, jiran tetangga dan rakan pejabat anda untuk mencuba Shaklee dan membuat pembelian menggunakan keahlian anda.
Maka, makin gemuklah point anda. 
Macam kad keahlian Jusco, point anda akan bertambah, tak kiralah siapa pun yang menggunakan kad anda.

Kelebihan #3 Tukar Point Kepada Cash

Setiap point yang anda kumpul tadi, bila cukup 150 point UV, pihak Shaklee akan bank kan terus ke akaun anda. Seronokkan?
Jadi, makin gemuk point, makin gemuklah duit Shaklee bank in. 
Contohnya jika anda beli 2 botol vivix = 236 point UV, ia dah cukup melayakkan anda mendapat cash. 
Nak dapat cash ni, tak payah pun ke kaunter. Shaklee CONFIRM bank in terus ke akaun pada bulan seterusnya. 

Kelebihan #4 Guide Dan Konsultasi Yang Berterusan

Ramai yang mengadu mereka beli supplement Shaklee dan tidak mendapat guide dan konsultasi berterusan. Ini kerana meraka membeli atau mendaftar dengan kumpulan yang salah dan akhirnya mereka dibiarkan. 
Bila anda mendaftar bersama saya, insyaallah, paling tidak anda boleh sentiasa bertanya dan meminta konsultasi percuma daripada saya. Saya juga akan follow up anda hingga anda mendapat kesan yang anda mahukan.
Saya juga ingin anda merasakan kelebihan produk Shaklee pada diri anda dan keluarga anda sepertimana saya. 

Kelebihan #5 Group Sokongan Yang Responsif 

Saya juga akan masukkan anda ke kumpulan sokongan di Whatsapp SIL (Shaklee is Life). Jika anda lebih suka kan Telegram, saya akan masukkan anda ke group iReach FHS.
Ada ramai ahli Shaklee yang sudi membantu anda dalam group ini.
Yang lebih menarik, group ini juga ada ramai pengguna Shaklee yang makan Shaklee sejak tahun 2010, doktor-doktor perubatan yang memang bekerja di klinik dan juga ahli farmasi.
Kami semua sedia menjawab apa sahaja persoalan anda, jadi tak perlu lah anda risau betul ke cara aku makan ni betul ke vitamin yang aku ambil untuk penyakit ini dan sebagainya.
Jadi, macam mana mahu jadi ahli Shaklee?
Sebelum itu, mari saya kongsikan 2 pilihan untuk daftar jadi ahli Shaklee

2 PILIHAN UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE SECARA ONLINE

#1 Daftar Keahlian Tanpa Pembelian

Yuran keahlian bagi pembelian tanpa pembelian adalah RM79.50 bagi Semenanjung Malaysia dan RM91 bagi Sabah dan Sarawak
Setiap pendaftaran keahlian akan mendapat Shaklee memberkit terbaru untuk 2017 yang sangat eksklusif (saya pun tak tau ;)).
Setiap memberkit akan dibekalkan dengan booklet produk dan beberapa booklet lain.
Anda terus layak mendapat kesemua kelebihan menjadi ahli dengan saya di atas. 

#2 Daftar Keahlian Secara Percuma (Free Membership)

Free membership atau tak perlu bayar yuran pendaftaran adalah apabila belian anda bernilai RM 600+ (lebih kurang total nilai belian 200 point UV)
Contohnya jika beli terus 2 botol Vivix (236 UV), anda boleh terus dapat free membership.
Daftar percuma ini lebih menarik, sebabnya, oleh kerana belian anda dah melebihi 150 point UV, anda secara automatik akan dapat cash dari Shaklee dalam RM 30+ pada bulan hadapan.
Menarik, kan?

NAK MENDAFTAR SHAKLEE BERSAMA SAYA?

Sama ada anda nak mendaftar ahli tanpa pembelian, dengan pembelian atau secara percuma, anda boleh hubungi saya di 012.887.9897. Saya akan bantu anda mendaftar dengan mudah
SITHY HARJIEAH
012.887.9897
sithyharjieah@gmail.com
ID: 919085

Leave a Reply