12 Kepentingan Detoks Kepada Tubuh Badan. Tak Sangka No 9 Pun Kebaikan Detoks!!!

Umur baru 30 tahun, tapi badan mula dah sakit sana sini. Tenaga pulak memang dah out sangat. Pantang kerja lebih sikit, dah termengah-mengah. Mengalahkan orang tua. Ini merupakan salah satu masalah yang disebabkan oleh toksin di dalam badan.


Dan inilah sebab kenapa badan kita perlu dinyah-toksin atau didetoks kan. 

12 Kepentingan Detoks Kepada Tubuh Badan

Ramai yang tidak tahu kenapa kita perlu detoks badan. Mereka hanya ingat ia hanya untuk melariskan produk jualan sesorang. Tetapi banyak sebab dan pentingnya kita detoks ni.
Saya kongsikan dulu 12 kepenting detoks.
  1. Merangsang tenaga
  2. Menyingkirkan lebihan sisa buangan
  3. Mebantu menurunkan berat badan
  4. Meningkatkan sistem imun
  5. Mencuci sistem penghadaman, usus, hati
  6. Menjadikan kulit lebih cantik
  7. Memperbaiki pernafasan
  8. Menggalakkan ketenangan fikiran
  9. Memelihara kesihatan rambut
  10. Badan rasa lebih cergas
  11. Menggalakkan penuaan yang sihat
  12. Kehidupan yang lebih selesa

Jadi, macam mana? Adakah anda rasa betapa pentingnya detoks ke atas badan anda?

Detoks Parasit Dengan Set Detoks Parasit Shaklee

Untuk mengetahu lebih lanjut mengenai Set Detoks Parasit Shaklee, anda boleh rujuk di entry ini.
Dan untuk mendapatkan Set Detoks Parasit Shaklee ni, anda boleh dapatkan ia secara online, di sini. Pembayaran menggunakan kad kredit dan debit kad dibenarkan di sini. Pengeposan supplement akan dilakukan oleh pihak Shaklee. 

Atau, anda juga boleh menghubungi saya sendiri di 012.88.9897 untuk saya bantu dengan pembelian set Detoks ini. 


Jadual pemakanan Set Detoks Parasit dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian dari kami, umieohumie.com sahaja. Harap maklum.

Leave a Reply