Bebas Gout Selepas 40 Tahun Bergantung Pain Killer

40 tahun hidap gout berharap hanya kepada pain killer setiap kali serangan gout berlaku. Inilah kisah seorang pakcik, yang berusia 70an sebelum mengamalkan vivix sebagai ikhtiar untuk sakit goutnya.

Ikuti kisah anak pakcik ni, yang mengambil langkah berani dengan memberi vivix kepada si bapa setelah tak tahan melihat bapanya sakit

===========================

[Ayah dan Asid Urik]

Ayah Zarith dulu menghidap gout dah berpuluh tahun, sejak usia ayah 30-an. Bila Zarith dapat sambung belajar ke German, call rumah setiap hari, ada satu masa tu ibu kata ayah tak boleh nak jalan, seret je kaki, memapah dinding akibat gout. Nak drive of course la tak boleh juga.

Anak mana la tak risau kan, semakin teruk pulak gout ayah.

Kerap juga begitu. Sampaikan bila termakan makanan yang ada rencah ikan bilis pun boleh terkena gout.

Jadi ayah bertahan dengan painkiller setiap hari, baru boleh lakukan aktiviti seharian.

Tahun 2013 baru tahu tentang Resveratrol yang dapat mengatasi masalah asid urik, dan salah satu produk yang ada 10 kali Resveratrol adalah Vivix.

Nak cuba takut juga, sebab Vivix ni bukan murah, ayah pula susah sikit nak ambil supplement, takut ayah tak nak makan pula.

Tapi demi tak nak tengok ayah jalan memapah dinding lagi, Zarith beli juga. Kalau tak nak Zarith la makan hehe. Alhamdulillah ayah suka pula makan, sedap rasa dia kan. Gabungan dari Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum

Disebabkan Vivix ni bukanlah ubat yang boleh beri kesan serta-merta, maka bila ayah mula makan tu, 4 hari pertama ayah dah boleh tinggalkan painkiller.

Sebulan lepas tu, seminggu tak makan painkiller. Sampai ayah cakap “Bagus la vitamin awak bagi ayah tu, dia boleh lawan asid uric dalam badan ayah ni. Ayah tak payah makan ubat tahan sakit lagi.”

Masa Zarith call tanya kabar ayah tu, menitik air mata kat ofis. Bersyukur. Tapi kesat laju-laju malu orang nampak, huhu

Jadi sampai sekarang Zarith masih bekalkan ayah Vivix, selain untuk gout, juga untuk kesihatan dan kecergasan ayah yang dah berusia 70-an.

Bebas Gout Dengan Vivix

Selain dengan mengamalkan beberapa cara untuk elak gout daripada berulang kembali, pengambilan viviv secara konsisten amat membantu penghidap gout untuk bebas sepenuhnya daripda gout.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Set Gout hari ini, boleh terus buat pembelian ia secara Online di sini (klik). Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Set ini akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M).
Berita baik! Anda boleh beli Vivix pada harga lebih jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee, dan terus nikmati penjimatan sehingga 20%. Beli 2 botol Vivix, dan dapat keahlian Shaklee percuma + penghantaran kurier percuma seluruh Malaysia + cash rebate bulan hadapan. Penjimatan berganda!
WhatsApp kami di 012-8879897  untuk mendaftar keahlian + pembelian set gout.
Jadual pemakanan Set Gout dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian dari kami, umieohumie.com sahaja. Harap maklum.

Leave a Reply