Tips Elak Dan Rawat Kulit Sunburn

Nak ke pantai, tapi takut kulit sunburn. Nanti muka dah cantik, tapi rentung pulak. Ish ish ish. Bikin hati stress betul.

 

Ini ada tips untuk orang yang tak nak kulitnya sunburn atau kulit yang sensitif pada panas:

Amalkan:

Vitamin C

Vitamin E

sapuan Overnight Renewal Whitening Cream.

 

Encik-encik pun boleh amalkan

Tips di atas tu bukan hanya untuk wanita, tetapi juga untuk encik abang.

Tengok testimoni cik abang ni.

 

Kalau jenis malas nak telan banyak-banyak, ambil sahaja Collagen Shaklee. Memang berkesan 👍👍👍

Nak try?

Untuk order, bolehlah watsappa atau call saya di 012.887.9897

Leave a Reply