Assalamu’alaikum & Salam Sejahtera

Terima kasih kerana sudi menjengok tempat saya berkongsi cerita dan rasa ni, UmieOhUmie. DUlu blog ni nama dia Supplement Kiosk. Tapi atas sebab nak luaskan lagi skop pengisiannya, saya general kan nama blog saya ke Umie Oh Umie, bunyi mak-mak gitu kan? ✿✿

Nama saya Sithy Harjieah Ibrahim, atau orang panggil Sithy atau Jieyah je. Anak-anak panggil Umie.

Saya merupakan umie kepada 4 orang hero iaitu Aqil (8thn), Thaariq (4thn), Ibrahim (2thn) dan Musa (1thn). Sekarang saya duduk rumah jaga anak-anak sambil buat bisnes sikit-sikit.

Dulu, saya merupakan Study Coordinator sebuah pusat kajian klinikal. Kira buat research kat hospital lah. Dari sini saya banyak belajar mengenai kesihatan. 

Selain Shaklee, saya juga merupakan part time Biostatistician yang bekerja hanya di rumah. Kebanyakan masa hanya dengan menguruskan anak, rumah dan keluarga saya yang kecik ini.

Saya harap segala yang dikongsikan di blog saya ini akan memberi manfaat, dan boleh hubungi saya sekiranya apa disampaikan dan dikongsikan mendatangkan kekeliruan atau dirasakan tidak patut.

Untuk mengenali saya secara peribadi, jemput Add Friend saya di Facebok, klik sini. Anda juga boleh hubungi saya secara melalui SMS/Call/ Watsapp di 012.887.9897 atau email sithyharjieah@gmail.com

Salam Perkenalan

Umie Sithy