Berpantang Tanpa Jamu : Lebih Mudah dan Jimat

Berpantang, adalah masa yang paling payah buat saya dulu. Ketika anak pertama dan kedua, saya memang elak nak makan jamu. Siap saya sembunyikan bawah katil lagi 🙂

Pada kelahiran anak ketiga, saya berkenalan dengan Set Berpantang Shaklee. Saya ambil set ni atas dasar nak tambahkan susu badan sebenarnya. Tapi dapat extra kebaikan dia, badan jadi cergas, tidak pucat lesi dan susu pun turut bertambah.

Jom kenali apa itu Set Bersalin Tanpa Jamu!!

Set Bersalin Tanpa Jamu Shaklee


Set Bersalin Shaklee

Set Berpantang Shaklee ni, atau saya panggil, set berpantang tanpa jamu, mengandungi vitamin-vitamin seperti berikut:

#1 Sustained Release Vita-C 500mg

SR Vita-C Shaklee ini membantu meningkatkan sistem imun ibu selepas proses kelahiran. Ia membantu membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik. Selain itu, ia juga membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Bagi ibu-ibu yang mementingkan kecantikan, pengambilan vitamin C setiap hari membantu kulit ibu nampak lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pigmen, yang menyebabkan jeragat.

#2 Vita-Lea Iron Formula

Vita-Lea merupakan multi-vitamin, yang mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah. Ia juga diselaputi dengan spirulina. Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air juga tubuh manusia. 
Vita-Lea memberi tenaga segera bagi ibu selepas melahirkan. Selain menyegarkan tubuh badan, ia juga membantu sistem memori ibu. 

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea  Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%

#3 B-Complex
Perbezaan B-Complex Shaklee dengan Vitamin B yang lain adalah ianya lengkap dengan kesemua 8 komponen penting vitamin B, termasuklah 100% dan asid folik. Kepentingan vitamin B untuk ibu mengandung adalah untuk melawan tekanan yang dihadapi oleh ibu-ibu selepas bersalin.Ia juga memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, kemurungan serta masalah tidur (insomnia).

#4 Alfalfa Complex
Alfalfa Complex ini merupakan milk booster bagi ibu-ibu yang mempunya masalah susu badan yang sedikit. 

#5 Ostematrix
Bagi meningkatkan kepekatan susu badan si ibu, ostematrix ini amat membantu. Dengan tablet yang mudah ditelan, ia juga membantu menguatkan tulang bagi menghalang osteoporosis dan menguatkan kuku. Osteomatrix ini membantu mengelakkan ibu sakit pinggang ketika bangun di pagi hari. 

#6 Energizing Soy Protein (ESP)
Ini menjadi kegemaran saya. Ianya berbentuk serbuk. Amat membantu dalam memberi tenaga yang berterusan kepada tubuh badan. Selain itu, ia juga merupakan ‘milk booster’ terbaik. Terdapat banyak sangat khasiat ESP ini. Antaranya adalah membantu mencantikkan kulit, memudarkan dan menghilang warna tanda regangan ketika mengandung, mencantikkan kuku dan rambut, serta kulit. 

Jemput baca di entry ini mengenai kisah cinta pertama saya dengan ESP

Percuma E-book untuk Set Bersalin Shaklee 
Bagi setiap pembelian Set Bersalin Shaklee daripada kami, anda akan kami hadiahkan dengan dengan 2 e-book percuma. Hanyak khas untuk pembelian dengan kami di SupplemntKiosk.

#1 E-book Eksklusif Cara Makan Vitamin Shaklee
E-book ini memberi penerangan cara makan bagi semua jenis vitamin Shaklee

#2 E-book Rahsia Susu Badan Melimpah Ruah
 E-book ini pulaberkongsi tips asas banyakkan susu, serta doa dan zikir untuk perbanyakkan susu badan.Ingin Mencuba Set Bersalin Tanpa Jamu Shaklee
Set ini bertahan sehingga 2-3 bulan. Amat menjimatkan dengan harga yang berpatutan. Sekiranya anda ingin mencuba, bolehlah membuat pembelian terus di SINI atau hubungi saya. Bagi yang inginkan penjimatan, anda boleh menjadi ahli Shaklee dan menikmati penjimatan sehingga 25%. Jemput baca di sini untuk mengetahui cara mudah menjadi ahli Shaklee. 

Jangan lupa hubungi saya untuk E-book percuma, selepas membuat pembelian. Hanya eksklusif dengan pembelian bersama saya 🙂

Leave a Reply