Cantikkan Wajah Tanpa Memakan Berbakul Buah-buahan

Lumrah kita wanita, memang nak cantik. Tidak kisahlah umur kita berapa. Dari yang muda, sampailah ke yang tua.

Semua kita tahu bahawa dengan pengambilan buah-buahan secara kerap dan mencukupi mampu menjadikan wajah kita cantik. Tetapi berapa orang yang sanggup memakan berbakul-bakul buah untuk mendapatkan 2000mg vitamin c yang diperlukan badan? Untuk pengetahuan, sebiji buah yang masak ranum mengandungi sekitar hanya 45-60mg vitamin c.


Hanya 4 biji Sustained Release Vita C Shaklee, bersamaan dengan 2000mg vitamin c.
Berita menarik bagi yang nak cantik, tetapi tidak gemar makan buah-buahan. Kini anda boleh mengambil vitamin C yang mengcukupi hanya dengan mengambil 4 biji Sustained Release Vita C Shaklee. Setiap tablet Sustained Release Vita C Shaklee mengandungi 500mg vitamin c, bersamaan dengan 7.5 biji buah oren termasuk kulitnya. 
Selain itu, vitamin c ini akan dibebaskan perlahan-lahan ke dalam tubuh kita setiap jam sebanyak 1.5 vitamin c. Sebiji SR Vita C ini akan dibebaskan selama 5 jam secara perlahan-lahan.
Manfaat SR Vita C untuk kecantikan
* membentuk kolagen dengan merangsang pembentukan kolagen. Oleh itu, ianya mampu menghalang kedutan dan menghalang otot menjadi lembik
* mencerahkan kulit
* melambatkan penuaan
* menyekat pembentukan jeragat dengan menyekat pigmentasi
Ketahui manfaat lain SR Vita C Shaklee di entry akan datang.

Ingin Mencuba SR Vita C?
Harga sebotol SR Vita C ini adalah RM 92.50 untuk 180 biji. Jika anda inginkan penjimatan sehingga 25%, bolehlah menjadi ahli di bawah keluarga besar kami. (Ketahui cara dan kebaikan menjadi ahli Shaklee di sini).

Sekiranya anda ingin mencuba SR Vita C ini, anda bolehlah hubungi saya terus:

 

Leave a Reply