Cara Elak Baju Berbau Hapak, Sebab Lambat Sidai

Biasakan situasi ni berlaku. Especially bila ramai2 berkumpul. Jenuh..  Time2 raya pulak, banyak dobi tutup.  Nak ke dobi layan diri malas pulak nak tunggu. Plus,  baju raya ni, fabriknya lain sikit, tak leh masuk dryer.

Sudahnya, baju hapak! Tak selesa sungguh! Tak syok! Raya, nak salam peluk2 dengan orang, tapi baju hapak.. Aduiiii..  Ralat sungguh!

Itu dulu laaa.  Sebelum kenal sabun ni. Dah kenal yang ni, memang saya dah tak tukar lain dah. Setia je..  Bau best. Sabun pencuci + softener sekali.

Apa yang best sangat get clean laundry ni? Ape beza dengan sabun biasa?

SABUN *ORGANIK* get clean:


💋 sesuai utk mereka yg mempunyai kulit sensitif, cubalah guna laundry ini. Tak merengsakan kulit kerana ianya tanpa bahan kimia membahayakan

💋tidak risau lagi sabun-sabun yg melekat pada pakaian.Takde residue gitu.

💋lebih harum, lebih bersih.mesra bayi dan mesra keluarga. Mesra semua orang lah hehhe

💋Sangat sesuai utk membasuh lampin bayi juga.Tiada bahan yg tertinggal pada lampin yg boleh membuat kerengsaan kulit bayi.especially kalau bayi yang ekzema

💋berasaskan pada bahan semulajadi, tiada bahan kimia yg merosakkan kulit.Takde surfactant macam sabun3 biasa lain.

💋jaminan shaklee, safe for you, your home & your planet. Selamat alam sekitar kita.

💋sangat jimat. Hanya setengah scope sehari, sehingga 88 load dengan berat 2.49kg.

💋Lebih semulajadi, mesra alam dan tentunya selamat untuk anda sekeluarga.

Best kan? Jom tukar dari sabun biasa ke sabun organik super best ni..

Ask me now!

www.wasap.my/60128879897

Leave a Reply