Dulu vitaminborneo.com, sekarang supplementkiosk.blogspot

Dugaan.. Bila blog lama www.vitaminborneo.com kene hack dengan seseorang. Menangis jugak dibuatnya. Tambahan pulak saya ni punya ilmu blogging yang tak berapa nak kuat. Sabar saje lah. Pasti ada hikmah untuk setiap dugaan.
Jadi, untuk elak kesedihan lama-lama ni, saya ambik keputusan aktifkan semula blog supplementkiosk ini. Ini blog pertama saya dahulu. Jadi kira back to basic lah. Dalam blog ini, memang dah ada beberapa entry dari dulu. Saya hanya perlu update dan cantikkan bahasa saje.
Jadi, saya harap, pembaca semua termasuk pembaca setia vitaminborneo.com dulu akan terus menyokong dalam saya berkongsikan maklumat dan info buat anda.
Selamat membaca!!!

Leave a Reply