Kisah Cinta Pertama Saya Dengan ESP Shaklee

Dalam banyak – banyak produk Shaklee, yang saya memang paling tekun ambil adalah ESP.
ESP ni memula saya ambil sebab nak tambahkan susu badan je. Tak ada
niat lain pun. Tapi bila kesan dia yang hebat & best sangat, saya
tak pernah berhenti sebagai supplement harian.

Jom ketahui kehebatan ESP Shaklee ni.

Apa hebatnyer ESP ni kepada saya?

1. Pemberi tenaga yang berterusan
ESP
ni masa hari pertama saya ambik je, saya ambik lepas breakfast. Bila
tiba je tengahari tak lapar. Yang best, tak mengantuk (tido kat meja
opis tu perkara WAJIB saya buat hari-hari ;)). Badan pulak rasa
bertenaga sampai ke malam.

 Testimoni Shaklee ESP

2. Penambah susu badan
Ni
lah tujuan utama saya ambik ESP. Nak tambah susu badan. And YES, memang
bertambah pun. Tapi kene lah ikut dia punya syarat2 jugak. Susu badan
kan ‘supply on demand’. So, supply la banyak -banyak, contoh pump la
setiap 2-3 jam sekali, Insyaallah bertambah..

3. Kulit makin licin, mulus & gebu gitu
Yang ni memang best. Sendiri pun seronok nak belai kulit sendiri hari-hari.

4. Rambut bertambah lembut & lebat
Rambut
pulak makin lembut. Sampai kalau tak pakai anak tudung, rambut asyik
kuar. Saya ada masalah rambut gugur. Alhamdulillah lepas je 1 can,
rambut dah kurang gugur. Kalau tak, hubby pun bising rambut kat bilik
mandi.. 😉

5. Kuku yang cantik, tak terkupas dah
Kuku
saya dan kulit kelilingnya memang cepat terkupas. Alhamdulillah lepas
je 1 canister, kuku suma dah licin, kulit takde terkupas2 dah tepi2 dia.

Eh, banyak sangat la manfaat dia. Nanti banyak2, naik menyampah lak korang baca 😉

 Testimoni Shaklee ESP

Tak sabar -sabar dah nak dapatkan ESP?
Hubungi saya sekarang!

Leave a Reply