Makanan Yang Membunuh Cacing Di Dalam Badan. Gula Pula Makanan Kesukaan Cacing!

Salah satu cara yang terbaik untuk membantu badan memusnahkan dan menghapuskan parasit, seperti cacing yang tidak diingini adalah melalui detoks parasit. Program detoks parasit in perlu diambil sekurang-kurangnya 2 kali untuk membantu badan kita membuang semua jenis parasit seperti cacing pita dan telur yang bersembunyi di dalam organ-organ badan kita.Parasit dalam badan boleh berasal daripada beberapa sumber, seperti daging mentah, air tercemar, haiwan peliharaan atau haiwan lain.

Parasit boleh menyebabkan gejala seperti: gangguan pencernaan, keletihan, nafsu memakan makanan dan gula darah yang tidak stabil.


MAKANAN YANG DIGALAKKAN MAKAN

Diet harus mempunyai mineral yang tinggi dan kandungan nutrien dan tidak seharusnya mengandungi apa-apa jenis perangsang tiruan.


Berikut adalah beberapa makanan yang perlu dimasukkan dalam diet yang baik untuk membunuh parasit.


1. WORMWOOD
Wormwood merupakan herba yang membantu untuk membunuh parasit dewasa dengan cara menjadikan persekitaran mereka tidak mesra untuk didiami.


2. BAWANG PUTIH YANG DIMAKAN MENTAH
Ini adalah antiparasit semula jadi dan makanan antibiotik. Bawang putih juga membantu dan menyokong pergerakan usus dan detoksifikasi usus. Lagi bagus makan mentah sebab yang mentah masih mengekalkan allicin. Macam ummi, tak dapat tahan nak makan mentah so ummi just amik Garlic Complex Shaklee je, yang mmg ada allicin.


3. CUKA SEPERTI CUKA EPAL DAN CUKA KURMA
Cuka epal membersihkan parasit besar untuk meningkatkan asid perut sebelum makan.
Ia akan membuat perut kita bebas dari parasit dan juga memastikan bahawa apa-apa larva dihapuskan.

4. MAKANAN BERASASKAN KELAPA (SEPERTI MINYAK KELAPA)
Minyak kelapa mengandungi kira-kira 50% asid laurik, lemak tepu yang terkandung dalam produk kelapa. Selepas masuk ke dalam badan ia menghasilkan bahan yang berkesan untuk membunuh parasit, virus, yis, dan juga bakteria tidak baik dalam saluran penghadaman.

5. SAYUR-SAYURAN

Sayur-sayuran berdaun hijau dengan kandungan nutrien yang tinggi dan probiotik membantu badan untuk menghilangkan toksin.
Sayur-sayuran yang kaya dengan antioksidan seperti timun, tomato, lobak merah, ubi keledek dan beri birubaik untuk organ-organ badan dan mengelakkan kelenjar dari dijangkiti parasit.
6. BUNGA CENGKIH

7. BETIK
Buah ini mempunyai keupayaan yang kuat untuk memusnahkan cacing, seperti cacing pita dan cacing dalam usus. Untuk meningkatkan potensi,kupas kulit sebelum rendam di dalam cuka epal.
8. NANAS

Buah ini mengandungi enzim antiparasit dikenali sebagai bromelain. Beberapa kajian menunjukkan bahawa makan nanas 3 hari berturut boleh membantu membunuh cacing pita.
9. PROBIOTIK
 Anda juga boleh menggunakan makanan tambahan probiotik, yang membantu membunuh bakteria yang tidak baik dan menambah bakteria baik.
10. BIJI LABU
Biji labu biasanya digunakan untuk menghapuskan cacing pita dan cacing gelang. Salah satu kandungan nutriferon adalah biji labu. Jadi dalam program detoks parasit ni, amalkan makan nutriferon 3 sacet sehari 


MAKANAN YANG PERLU DIELAKKAN

1. MAKANAN BERASASKAN GANDUM 
Makanan berasakan tepung seperti roti, biskut, mee haruslah dielak ketika dalam proses detoks parasit. 

2. GULA TERUTAMA GULA PUTIH

Jangkitan parasit boleh membawa kepada keinginan untuk karbohidrat dan gula halus, jadi ia adalah yang terbaik untuk mengelakkan ini jenis makanan untuk kebuluran parasit luar tenaga dan bahan api mereka.

3. KARBOHIDRAT BERTAPIS
Karbohidrat ditapis seperti kek, roti, biskut, bijirin dan pasta harus dielakkan. Semua ini boleh meningkatkan kandungan gula dalam darah, jadi akan membuatkan detoks parasit lebih sukar. 

Selain penjagaan makanan di atas, untuk keberkesanan yang lebih maksimum, saya galakkan anda turut mengambil Set Detoks Parasit Shaklee. 

SET DETOKS PARASIT SHAKLEE

Set Detoks Parasit Shaklee Lengkap terdiri daripada:

Vivix
Nutriferon
Alfalfa
Herblax
DTX
Garlic Complex
Untuk mengetahui fungsi setiap satu supplement ini, boleh rujuk entry ini.

Dapatkan Set Detoks Parasit Hari Ini!

Untuk mendapatkan Set Detoks Shaklee ni, anda boleh dapatkan ia secara online, di sini. Pembayaran menggunakan kad kredit dan debit kad dibenarkan di sini. Pengeposan supplement akan dilakukan oleh pihak Shaklee. 

Atau, anda juga boleh menghubungi saya sendiri di 012.88.9897 untuk saya bantu dengan pembelian set Detoks ini. 

Jadual pemakanan Set Detoks Parasit dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian dari kami, umieohumie.com sahaja. Harap maklum.

Leave a Reply