Nutriferon Shaklee Merbahaya!!

Baca kasi habis dulu!!!

Minggu ini diuji dengan satu family sakit mata. Bermula dengan si bongsu sekali, lepas tu yang kedua bongsu, kemudian abang dan sekarang saya pulak. Ni kali kedua dalam tempoh 2 tahun kene serangan sakit mata ni. Kaji punya kaji, bawaan ni bermula dari rumah pengasuh anak saya. 

Ujian, nak buat macam mana. Layan je!!

Nak dijadikan cerita, bermula balik dari pengasuh petang tu, mata si Ibrahim dah nampak lain. Malam tu, semua orang saya bagi nutriferon. Extra sikit dari biasa. Nak boost immune system semua orang lah katakan. Yang tak saya bagi, bapak diorang je 😉

Bahaya Nutriferon

Keesokan pagi, mata Ibrahim dah semakin teruk. Tahi mata menyebabkan dia dah tak boleh bukak mata langsung. Kene lap dengan baby wipe dulu, baru boleh bukak. Si Thaariq pulak menunjukkan tanda sakit mata. Bengkak kedua-dua belah mata.

Dah makin teruk ni, barulah saya buat reading sikit. Jumpalah entry dari Affni Shahida kat sini
Diambil dari www.mamacilik.com
Oh, agaknya inilah sebabnya mata anak-anak makin teruk kut. Saya bagi nutriferon malam sebelum tu. Siap upkan sikit dos. (padanlah muka, ilmu cetek sangat!!!)
Masuk hari ketiga, saya sendiri pulak kene dengan lebih hebat nya. Pagi ok, tengahari bertahi mata, petang dah merah macam mombok. Huhuhu. Anak-anak pulak semua dah sihat. Mungkin imun badan saya ni terlalu tinggi kut kan. Lagi-lagi saya pulak dah boost imun saya dengan nutriferon sepeket sebelum jumpa entry tu. 

 

Ibrahim Averroes di hari ke2 (abaikan benjolan tu 😉 )
So, masuk hari keempat hari ni, saya layan je lah mata saya ni ah. Yang masih selamat, hubby saya sorang je 🙂
Saya just amalkan petua-petua dan tips hilangkan sakit mata ni dulu. (jemput baca di sini)

Nutriferon Yang Power

Nak dijadikan cerita, nutriferon ni memang immune booster yang power. Memang terbaik. Cuma salah saya guna pada keadaan tak sepatutnya.

Nutriferon ni saya bagi anak-anak saya untuk :

  • Demam
  •  Selsema
  • HFMD
  • Chickenpox

Semua hanya ambil masa hanya 3 hari untuk baik. Alhamdulillah, dengan izin Allah. 

Jadi saya amat galakkan ibu-ibu pastikan nutriferon ni sentiasa ada di rumah anda. 
Ingin Mencuba Nutriferon?
Dengan hanya RM 181.25 untuk 30 sachet nutriferon (boleh bertahan untuk 3-4 bulan atau lebih), anda boleh hubungi saya untuk dapatkan nutriferon yang amat power ini.

Leave a Reply