Projek Kuruskan Badan Sebelum Raya Secara Online

Sesiapa tak ikut kisah saya berjaya turunkan 5.5kg dalam masa 14 hari lepas ikut program detoks sebelum ni, boleh jemput baca dulu kat sini yer.
Jadi, mak-mak, sapa yang nak turun berat macam tu jugak? Secara sihat ye!! Siap boleh kuruskan encik suami sama. Siapa nak, angkat tangan sikit!!
Dengan itu, saya dan mak-mak lain telah lancarkan satu program slim bersama-sama sebelum raya. 

Objektif utama
Objektif utama program ini adalah nak bantu mak-mak turun berat badan, dan kami akan guide mak-mak untuk cara makan yang betul supaya masa raya nanti, berat still maintain cantik!
Nasi??? Boleh ambik mak-mak sekalian. Jangan risau 😉
Setakat pengalaman saya, Alhamdulillah lepas amal program Eat Clean + Detoks + Work Out ni, berat tetap maintain walaupun cheat day sampai 3 hari berturut selama 2 minggu.
Yuran Komitmen
Yuran komitmen adalah RM 250 untuk program 14 hari.
Yuran komitmen ini penting untuk memastikan mak-mak betul-betul participate dalam group.
Nanti saya akan explainkan setiap pecahan RM250 tu, sehingga anda rasa berbaloi2. Watsapp je saya di 012-8879897.
Kita nak mak-mak yang join program ni, betul-betul berjaya turun berat badan dan tak naik lagi dah.
Nak daftar program SLIM Raya 2016
Untuk pendaftaran program, mak-mak yang nak kuruskan badan boleh contact saya:
Sithy 0128879897
Kami akan add mak-mak masuk satu group watsapp dan semua guide , tips, menu, resipi akan dishare oleh para guru.
Jadi, kalau anda yang jenis mak yang cepat putus asa nak kuruskan sorang-sorang, cepat-cepatlah watsapp saya untuk join in program ni.
Saya jamin anda akan rasa berbaloi2 dengan yuran dan hasil program ni 🙂

Sithy012-8879897 

Leave a Reply