Rawat Sakit Belakang Anda Sebelum Anda Lumpuh Seumur Hidup

Sakit belakang ni sinonim sangat dengan wanita. Makin meningkat umur, makin keraplah sakitnyer. Lagi-lagi bagi ibu yang mengandung, menyusukan anak dan bekerja sepanjang hari. 
 

Saya sendiri, paling teruk diserang sakit belakang ni bila tengah berpantang. Rasa nak je suruh orang pijak belakang bagi tak sakit. Macam-macamlah cara rawatan sakit belakang saya cuba. Minyak angin, urut, bekam, sauna.. Suma keberkesanannya hanya sementara. Tapi, sakitnya tu tetap di sini 😉

Masa berpantang anak ke3, saya ambik Set Bersalin Shaklee. Salah satu supplement yang ada dalam set tersebut adalah Ostematrix

Ostematrix ni adalah supplement kalsium. Istimewanya, ia disatukan bersama vitamin D, magnesium serta nutrien-nutrien lain yang saling memerlukan untuk penyerapan kalsium yang maksima. Ini juga bagi memastikan, tidak ada nutrien yang termendap, atau tidak digunakan. 

Selain bermafaat memperbaiki sakit tulang, kebas, sakit sendi, ostematrix ini juga membantu:

i – meringankan stress
ii – memperbaiki masalah sakit ketika haid
iii – mengimbangi pH tubuh kerana sifat kalsium adalah beralkali


Jangan Pandang Ringan Sakit Belakang

Nasihat saya, jangan sama sekali kita abaikan kesihatan tulang belakang kita. Tulang belakang teramat penting. Yang pernah sakit belakang tu tahulah kan ? ^-^

Jangan jadi macam cik abang dalam video ni. Disebabkan kecedaran tisu di tulang belakang, dia hampir lumpuh.

Cik abang ni ambik Viviv + ostematrix + Joint health. Nanti entry akan datang saya share pasal vivix dan joint health pulak.

Stay tune !!!!

Leave a Reply