[TESTIMONI NUTRIWHITE] : Kini Muka Bebas Blackhead dan Whitehead

Ramai yang berpuas hati dengan skin care Nutriwhite, apa lagi dalam membantu menghilangkan blackhead dan whitehead di muka mereka. Takdelah muka dah macam buah strawberri dan kertas pasir kan? 😉

Jom baca testimoni akak-akak yang berpuas hati ni

Testimoni #1

“Paling bes bila whiteheadku hilang. Dari zaman sekolah whitehead tu diternak. Kulit pun dah tak berminyak”

 

 

Testimoni #2

” Syook sangat guna make-up remover ni! Terus licin muka”

Testimoni #3

“….Tapi lepas guna nutriwhite, masalah whitehead dan kulit kering dah hilang. Jimat pulak 2 tiub ni setahun tak habis-habis lagi”

Testimoni #4

” Keluar segala whitehead dan kulit-kulit kering yang sebelum ni buat muka jadi kusam dan tak bermaya. Lepas guna rasa segar, muka licin dan tak berminyak”

Dapatkan Skin Care Nutriwhite dan Vita-C Plus Dengan Segera
 
Untuk mendapatkan skin care Nutriwhite dan Vita-C Plus, anda bolehlah hubungi saya di 012.887.9897.
Bulan April ni last Shaklee gunakan harga lama. Bulan Mei 2017 ni, Shaklee memperkenalkan harga baru dengan sedikit kenaikan.
Buatlah order sekarang sementara masih ada masa.

Leave a Reply