Testimoni Set Gout Shaklee: Bebas Gout Selamanya

Ramai dah penghida gout, samada yang baru kena atau telah menghidap gout bertahun-tahun lamanya mengamalkan Set Gout Shaklee, mendapat keberkesanannya. Ini antara mereka yang gembira bebas dari gout.

Testimoni #1

“As Salam Zarith, semalam akak g chek, naktau uric acid hubby anjak dari 9.9 dah turun 7.6. Syukurlah!!!”

Testimoni #2

” Bapak asyik berjalan guna tongkat. Tapi Alhamdulillah, lepas amalkan vivix pagi dan petang, tengok ha, sakan tak apak ai?” – Puan Khadeejah Hasmad

 

Testimoni #3

” Setakat ni, lepas ambil vivix, ayah saya tak kena gout lagi. Alhamdulillah, cam sesuai ja vivix tu”

 

Testimoni #4

Sekarang mak dah beransur pulh. Dia guna vivix je. Bengkak tu masih ada lagi, tapi bisa-bisa yang dekat kaki dah takde lagi”

Testimoni #5

” Bengkak dah surut. Boleh jalan macam biasa dah. Tapi ada sikit lagi bengkak-bengkak”

Dapatkan Set Gout Shaklee Sekarang!!

Selain dengan mengamalkan beberapa cara untuk elak gout daripada berulang kembali, pengambilan vivix secara konsisten amat membantu penghidap gout untuk bebas sepenuhnya daripda gout.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Set Gout hari ini, boleh terus buat pembelian ia secara Online di sini (klik). Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Set ini akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M).
Berita baik! Anda boleh beli Vivix pada harga lebih jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee, dan terus nikmati penjimatan sehingga 20%. Beli 2 botol Vivix, dan dapat keahlian Shaklee percuma + penghantaran kurier percuma seluruh Malaysia + cash rebate bulan hadapan. Penjimatan berganda!
WhatsApp kami di 012-8879897  untuk mendaftar keahlian + pembelian set gout.
Jadual pemakanan Set Gout dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian dari kami, umieohumie.com sahaja. Harap maklum.

Leave a Reply