Vitamin Tingkatkan HB Ibu Mengandung Agar Tidak Pucat Lesi

 

Makan makanan tambah darah dah, makan vitamin klinik bagi dah, rehat pun dah, tapi bacaan hemoglobin masih jugak rendah. Sakit betul kepala fikir.

Risau pulak, kalau darah masih rendah, takut nanti terberanak awal pulak. Baby pra matang. Belum lagi risau dengan pening dan letih ni. Orang pulak asyik tegur kenapa muka pucat.

Tapi nak tahu tak, selain jaga makan dan amalkan vitamin yang dibekalkan oleh klinik, kita juga boleh ikhtiar naikkan HB dengan Set Kehamilan Shaklee Premium.

SET KEHAMILAN PREMIUM SHAKLEE  – Vitamin Lengkap Meningkatkan HB Ibu Mengandung

Set kehamilan premium Shaklee merupakan set yang lengkap yang telah terbukti membantu meningkatkan HB ibu mengandung.

 

Set ini mengandungi 6 produk iaitu:

#1. B-complex – lengkap dengan kesemua 8 komponen penting vitamin B, termasuklah 100% dan asid folik.

#2. Omega Guard – lengkap dengan 7 jenis  minyak omega 3 termasuk DHA, EPA dan ALA.

#3. Vita-lea iron (multivitamin) – mengandungi 30 nutrisi harian lengkap dan zat besi yang membantu meningkatkan HB ibu mengandung.

#4. ESP –  membekalkan kesemua 9 asid amino penting yang diperlukan oleh badan

#5. Ostematrix – sumber kalsium yang dilengkapi dengan magnesium, fosforus, vitamin D, zink, kuprum, manganes dan boron.

#6. Sustained Release Vita-C Plus – merupakan vitamin c yang menggunakan sains pembebasan berterusan secara semulajadi. 2 biji SR Vita-C terbukti kekal dalam plasma darah selama 24jam.

 

KEBAIKAN SET KEHAMILAN PREMIUM SHAKLEE

Set Kehamilan Premium Shaklee ini membantu meningkat HB ibu mengandung dengan :

1. Membekalkan zat besi untuk tambahkan HB dalam darah.

2. Membekalkan Vitamin C untuk memningkatkan penyerapan zat besi dari supplement dan makanan harian

3. Membekalkan protein untuk menghasilkan sel darah yang sihat

4. Membekalkan asid folik dan B Complex yang amat penting untuk naikkan bacaan HB

5. Mudah diserap oleh badan sebab vitamin jenama Shaklee adalah vitamin semulajadi.

6. Membantu memelihara kesihatan ibu mengandung dan bayi dalam rahim agar sentiasa cukup HB dan agar tiada risiko seperti kelahiran pra-matang serta tumpah darah selepas ibu bersalin

CARA DAPATKAN SET KEHAMILAN PREMIUM SHAKLEE

WhatsApp kami di 012-8879897  untuk pembelian set kehamilan premium shaklee.
Jadual pemakanan Set Kehamilan Premium Shaklee dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian dari kami, umieohumie.com sahaja. Harap maklum.

 

 

 

Leave a Reply